PALACE

interieur

MORELO PALACE Interieur

Bij MORELO telt niet alleen het uiterlijk, maar ook de innerlijke waarden. Daarom vind je echte EMPIRE-genen in onze nieuwe MORELO PALACE. En qua veiligheid schakelt de nieuwe PALACE ook een versnelling hoger. Wat is er immers mooier dan volledig op een voertuig te kunnen vertrouwen? Waarschijnlijk alleen het eersteklas "WELCOME HOME" -gevoel.

Dashboard

Geniet van het uitzicht. Dankzij de smalle A-kolommen en de nieuwe panoramische voorruit.
Aangekomen op de bestemming zorgt het intelligente verduisteringssysteem aan de voor- en zijruiten voor privacy.
U kunt ongestoord achterover leunen.

Alles heeft zijn plaats

Zowel binnen als buiten. De MORELO PALACE wordt gekenmerkt door functionaliteit. Extra diepe hangkasten en lades onder de stoelen laten niets te wensen over van opslagruimte. De strakke lijnen, sfeerverlichting en een nieuw kleurconcept zorgen voor een huiselijke maar elegante sfeer.
Het maakt niet uit waar je nu bent.

Elektrisch neerlaatbare 32 inch televisie

Bar zitgroep

Dubbel glas en getint raam met verduistering en rolhor

Uniek verlichtings- concept en elegant panorama- dakvenster

Geïntegreerde lades

Vloerverarming

Uitschuifbare tafel

Glazen kast

Voor elke smaak

Een lust voor het oog. Maar je krijgt er geen genoeg van in het MORELO PALACE. In de praktische uittrekbare kast je hebt alle ingrediënten altijd bij de hand. En de gul werkblad biedt voldoende ruimte voor alle kookgerei. Iedereen wordt gewoon een sterrenchef.

Goed voelen de klok rond

Overdag fris en 's avonds ontspannen. Dat is alles waar de badkamer in zit de PALACE biedt. Maar dat is ook wat telt. Dit is alles wat je moet voelen comfortabel in uw badkamer en energie opdoen voor een dag vol nieuwe ervaringen.

Douchecabine van echt glas

Kledingkast met ledverlichting

Reis naar het paleis van uw dromen

Paradijs om in te slapen. De gezellige sfeer van de slaapkamer in het MORELO PALACE nodigt je uit om te dromen. Misschien zelfs vanaf je volgende bestemming? En het multi-zone koudschuim matrassen of de EvoPore matrassen met watergel toplaag (optioneel) zorgen voor rust slaap in de zevende hemel.

Ruime bovenkasten

Comfort verende bodem

Fotoalbum